Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, με συνολικό εμβαδό χώρων παραγωγής και αποθήκευσης 5000τ.μ, έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με όσα προβλέπονται στη κείμενη ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία ώστε να ανταποκρίνονται στους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.
Επενδύουμε διαρκώς σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό κι αναβαθμίζουμε τις τεχνικές μας δυνατότητες για την παραγωγή βέλτιστων προϊόντων.
Εκπαιδεύουμε συνεχώς το προσωπικό μας σε κανόνες Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής (GMP) και ατομικής υγιεινής επιτυγχάνοντας συνεχή βελτίωση στις παραγωγικές μας διαδικασίες.
Αξιοποιούμε τη γνώση και την εμπειρία μας για να ανταποκριθούμε στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών μας με ευθύνη και συνέπεια.
Ελέγχουμε καθημερινά τα προϊόντα μας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο δοκιμών ώστε τα ποιοτικά και γευστικά τους χαρακτηριστικά να είναι πάντα άριστα.
Στοχεύουμε στη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας ιδρύοντας δύο υποκαταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αυξάνοντας συνεχώς τον ιδιόκτητο στόλο των φορτηγών ψυγείων μας.
Η «ΚΑΣΙΔΗΣ Α.Ε.» εφαρμόζει σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας πιστοποιημένο σύστημα Διαχείρισης Ασφαλείας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 22000 : 2005.
Η επιλογή των κρεάτων μας
Επιλέγουμε τους προμηθευτές μας βάσει αυστηρών κριτηρίων υγιεινής και ασφάλειας, εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα του κρέατος από το πρώτο κιόλας στάδιο.
Τα κρέατά μας προέρχονται από:
Για τη διασφάλιση της ποιότητας των α’ υλών, πραγματοποιούνται καθημερινά μετρήσεις κρίσιμων παραμέτρων (Ph, T, κτλ) από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό μας και τακτικά μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις από εξωτερικά εργαστήρια διαπιστευμένα από τον ΕΣΥΔ.